Quiche met pecorino, bloemkool, broccoli, peulen en olijven
Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Leg een bakpapier in de bakvorm.
-
Verwarm de oven voor op 170°C.
-
Cutter de bloemkool zeer fijn zoals couscous. Meng met het amandelpoeder en rasp de pecorino erbij.
-
Leg achtereenvolgens een vel brickdeeg in de bakvorm afgewisseld met een fijn laagje van de bloemkoolmengeling.
-
Herhaal tot alle vellen brickdeeg in de vorm zitten en druk telkens goed aan.
-
Zet in de voorverwarmde oven en bak 15 min.
-
Klop de eieren los in de room en kruid met peper en zout.
-
Snij de broccoli in roosjes en kook samen met de boontjes eetgaar in kokend gezouten water.
-
Schik de broccoli, erwtjes, boontjes en olijven op de bodem en overgiet met het eiermengsel.
-
Zet in de voorverwarmde oven en bak 15 min.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven