Eieren , Gluten en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Pel de ui en look en snipper beide fijn. Reinig de oesterzwammen en snij grote exemplaren in stukken.
-
Verhit een klontje boter in een pan. Bak de ui en looksnippers, voeg de spekreepjes eraan toe en laat krokant bakken. Haal uit de pan. Smelt een flinke klont boter in dezelfde pan en bak de oesterzwammen aan. Zet het vuur lager en laat zacht stoven, kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Klop de eieren los met de room. Breng op smaak met cayennepeper, zwarte peper en zout.
-
Rol het deeg samen met het bakpapier uit in een taartvorm. Prik met behulp van een vork gaatjes in de bodem en bestrooi met een laagje panko.
-
Verdeel de helft van de oesterzwammen over de bodem. Scheur een sneetje kaas in stukjes en strooi over de oesterzwammen. Schep ¾ van de spekmengeling erover en leg de rest van de oesterzwammen erop. Bestrooi met de rest van de spekmengeling en giet het eimengsel erover.
-
Scheur de overgebleven snee kaas in stukjes en strooi over de quiche.
-
Bak goudbruin en gaar in 35 à 40 minuten in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven