Eieren , Gluten en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij de lente-ui in schuine stukken van 2 cm. Was en droog de kropsla. Snij in reepjes.
-
Stoof de kropsla in boter. Kruid met versgemalen peper en zout. Laat uitlekken in een vergiet.
-
Bak het gehakt rul in een droge koekenpan met antiaanbaklaag.
-
Klop de eieren los met de room en kruid met peper, zout, kerriepoeder en kurkuma.
-
Bekleed een taartbodem met het deeg. Prik met een vork wat gaatjes in het deeg. Bedek met bakpapier en bakparels. Bak gedurende 10 minuten blind.
-
Bestrooi de taartbodem met panko.
-
Schep het gehakt en de lente-ui door de uitgelekte sla. Kruid bij indien nodig. Verdeel over de taartbodem.
-
Overgiet met het eimengsel. Bak goudbruin en gaar in 45 minuten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven