Quiche met kip, appel, kerrie en ricotta
Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Vet de taartvorm in met wat boter.
-
Rol het deeg uit zodat je de ingevette taartvorm volledig kan bekleden. Rol het overtollige deeg eraf.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Schil de appels en pel de ui. Snij de appels en ui in kleine blokjes. Stoof ze lichtjes aan in boter. Laat afkoelen.
-
Snij de kipfilets in kleine stukjes. Meng de kip en afgekoelde appelen onder elkaar en kruid af met kerriepoeder.
-
Verdeel alles over de taartbodem.
-
Schik de toefjes ricotta er willekeurig over.
-
Klop de eieren los met de room en giet dit mengsel erover.
-
Bak af in de voorverwarmde oven gedurende ± 35 min.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven