Vis en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Bekleed een quichevorm met het deeg en prik er gaatjes in met een vork. Strooi couscous op de bodem (want couscous slorpt het overtollige vocht op).
-
Bedek met bakpapier en stort de bakparels erin. Bak gedurende 15 minuten blind. Verwijder het bakpapier met de bakparels.
-
Snij het witloof fijn en stoof aan in boter. Laat zo droog mogelijk bakken. Kruid met cayennepeper, nootmuskaat en zout. Snij de gerookte zalm in stukjes.
-
Klop de eieren met de room los en roer de kervel en de helft van de emmentaler er door. Breng op smaak met cayennepeper, nootmuskaat en zout.
-
Meng het witloof met de gerookte zalm en schep in de vorm. Overgiet met het eimengsel en bestrooi met de rest van de gemalen kaas.
-
Bak in 40 minuten goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven