Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Wrijf de bakvorm in met malse boter en bestuif overal met bloem. Bekleed met de plakken bladerdeeg en prik er met een vork gaatjes in.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Pel de ui en snij in fijne reepjes. Stoof glazig in wat olijfolie in een hete pan. Hou apart.
-
Reinig het wit van prei. Snij deze in stukken van 8 cm. Snij overlangs in 2 delen.
-
Verdeel de gestoofde ui over het deeg in de bakvorm. Schik de stukken prei naast elkaar op de ui. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Mix de eieren met de room. Giet voorzichtig over de vulling in de bakvorm.
-
Hak de walnoten grof en strooi ze over de prei.
-
Zet in de voorverwarmde oven en bak gedurende 30 minuten.
-
Serveer met een gemengde sla besprenkeld met wat olijfolie.
-
Tip: als je geen rechthoekige bakvorm hebt, kan je een ronde bakvorm gebruiken. Hier leg je dan een rond vel bladerdeeg in.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven