Quiche met gehakt, champignons en pijnboompitten
Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Vet de taartvorm in met boter en bekleed met het bladerdeeg. Rol het overtollige deeg weg.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Pel de ui en snij fijn. Reinig de champignons en snij in schijfjes.
-
Stoof de ui en fijngesneden champignons aan in hete boter.
-
Haal uit de pan en laat het mengsel afkoelen. Meng onder het gehakt.
-
Roer de passata en ketchup eronder.
-
Klop de eieren los met de room en roer het mengsel onder de gehaktmengeling. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel over het bladerdeeg. Strooi de pijnboompitten erover.
-
Zet in de voorverwarmde oven en bak gedurende 35 à 40 min.
-
Werk af met fijngesnipperde peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven