Eieren , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Bekleed een taartvorm met het kruimeldeeg. Bedek het kruimeldeeg met bakpapier en bestrooi met bakparels of droge bonen.
-
Bak het kruimeldeeg 15 min voor in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en verwijder het bakpapier met steunvulling.
-
Schil de aardappelen en snij in dunne schijfjes.
-
Stoom of kook de aardappelschijfjes gaar in 5 à 7 min, afhankelijk van de dikte. Stoom of kook ook de broccolini 4 min tot deze beetgaar is.
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Bak de spekjes in een warme pan zonder vetstof. Haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Bak de ui glazig in het spekvet.
-
Smeer mosterd op de quichebodem. Bedek met de aardappelschijfjes. Beleg met ui en spekjes. Snij de broccolini in 2 en schik deze op de ui en spekjes.
-
Klop de eieren en room los. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Giet het mengsel in de taartvorm.
-
Bestrooi met de gemalen kaas.
-
Bak 40 min in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven