Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 145°C hete lucht.
-
Snij de roosjes van de broccoli en maal fijn in de blender.
-
Bak de spekblokjes krokant in een warme pan. Haal uit de pan en laat uitlekken.
-
Klop de eieren los met de room en kruid goed met peper, zout en nootmuskaat.
-
Leg het bladerdeeg in de vormen en druk goed aan. Verdeel de fijngemalen broccoli over de bodem van de taart. Schik de gebakken spekblokjes erover. Giet de losgeklopte eieren erover.
-
Werk af met de geraspte emmentaler.
-
Zet in de voorverwarmde oven en bak gedurende 30 minuten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven