Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij de broccoli in roosjes en blancheer ze beetgaar in licht gezouten water. Laat ze uitlekken.
-
Bak de spekreepjes krokant in een pan met anti-aanbaklaag.
-
Snij de champignons in plakjes en bak goudbruin in hete boter. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Bedek 2 taartvormen met het deeg. Prik met een vork gaatjes in de bodem en bak ze blind gedurende 10 minuten.
-
Schik de broccoliroosjes op de taartbodems. Verdeel er de champignons en spekreepjes over en kruid met cayennepeper.
-
Klop de eieren los met de room en kruid met versgemalen zwarte peper, nootmuskaat en zeezout. Giet het mengsel in de taarten.
-
Bak de quiches goudbruin en gaar in 40 minuten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven