Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bekleed een taartvorm met diameter 24 cm met het deeg. Prik met een vork gaatjes in de bodem, bekleed met bakpapier en vul met bakparels. Bak 10 minuten blind.
-
Was de broccoli, snij de roosjes fijn en mix kort tot korreltjes, zodat je een ‘broccolicouscous’ verkrijgt.
-
Bak de spekreepjes krokant in een pan met antiaanbaklaag.
-
Meng de broccolicouscous met de spekreepjes en verdeel over het deeg.
-
Klop de eieren los met de room. Kruid met cayennepeper, nootmuskaat en zeezout. Giet het mengsel over de broccoli.
-
Bestrooi met gratinmix en bak in 40 minuten goudbruin en gaar.
-
Tip: de stelen van de broccoli kan je later gebruiken voor soep.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven