Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven op 180°C.
-
Bekleed een taartvorm met het deeg en prik enkele gaatjes in de bodem. Bedek met bakpapier en giet vol met bakparels. Zet de taartvorm in de oven en bak blind. Haal uit de oven en laat wat afkoelen.
-
Borstel de paddenstoelen schoon, snij de champignons in plakjes en eventuele grote bospaddenstoelen in stukken. Pel de teentjes look en snipper fijn. Pluk de dragon en basilicum en snipper fijn.
-
Bak de champignons goudbruin in hete olie in een grote pan. Voeg de looksnippers en de verse kruiden toe en laat nog 2 minuten meebakken. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Laat de paddenstoelen uitlekken in een vergiet en vang het vocht op.
-
Klop de eieren los met de room en het vrijgekomen vocht van de champignons. Schep de Parmezaanse kaas erdoor; kruid met peper en zout.
-
Schep de paddenstoelen met verse kruiden in de taartvorm en overgiet met het eimengsel.
-
Bak de quiche goudbruin en gaar in 30 minuten.
-
Serveer met een frisse groene salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven