Quiche met aardappel, spek en prei
Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de gekookte aardappelen in plakjes.
-
Snij het witte en lichtgroene gedeelte van de prei in fijne ringen.
-
Verwarm de boter samen met de olie in een pot en stoof hierin de preiringen zacht. Voeg de spekreepjes toe en laat nog 5 min bakken. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm de oven op 180°C.
-
Bekleed een bakvorm met het deeg. Prik met een vork gaatjes in de bodem, leg er een vel bakpapier over en vul met bakparels.
-
Bak 15 min in een voorverwarmde oven (= blind bakken), verwijder daarna de bakparels.
-
Klop de eieren los met de room en kruid met espelettepeper, nootmuskaat, peper en zout.
-
Verdeel het prei-spekmengsel over de taartbodem en giet het eimengsel erover. Schik de plakjes aardappel erop en bestrooi met kaas en espelettepeper.
-
Bak goudbruin en gaar in 30 min.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven