Selder , Gluten , Lactose , Melk , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Pel de rode ui en snij in partjes. Schik met de paprikareepjes in een ovenschaal, bestrooi met peper en zout en rooster gaar.
-
Bonenpuree
Pel de ui en look en snipper alles fijn. Hak de jalapeños fijn.
-
Verwarm een scheut olie in een pot en laat de ui fruiten op een laag vuur tot hij zacht is. Voeg look, jalapeños en oregano toe.
-
Laat de bonen uitlekken en voeg toe. Overgiet met 150 ml water en verkruimel het bouillonblokje erover. Breng aan de kook en laat 5 min verder pruttelen.
-
Stamp de bonen tot een grove puree en breng op smaak met limoensap, gerookt paprikapoeder, peper en zout.
-
Bestrijk 4 wraps met bonenpuree. Verdeel de geroosterde groenten en maïs over ½ van de wraps, bestrooi met geraspte kaas en vouw de tortilla’s dicht tot halve manen.
-
Schik ze op een bakplaat bekleed met bakpapier, leg een vel bakpapier erover en zet een bakplaat erbovenop. Druk zacht aan.
-
Bak 15 min in de voorverwarmde oven tot de kaas gaat smelten.
-
Serveer met tacosalsa, guacamole en zure room.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven