Quesadilla met paddenstoelen

Quesadilla met paddenstoelen

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Borstel de shiitake en kastanjechampignons schoon en snij ze in plakjes. Scheur de oesterzwammen in reepjes. Pel de sjalotjes en snipper fijn.

  2. Verhit een klontje boter in een koekenpan en stoof de sjalotsnippers erin aan. Voeg de paddenstoelen toe en roerbak gaar en droog. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Snipper de bladpeterselie, basilicum en dragon fijn. Schep de verse kruiden door de gebakken champignons.

  4. Leg een tortilla in een droge koekenpan met antiaanbaklaag. Bestrooi de tortilla met gemalen kaas en dek af met een laag verse spinazieblaadjes. Kruid met peper en zout en bedek met gebakken paddenstoelen. Bestrooi met gemalen kaas en eindig met een tortilla. Herhaal tot alle ingrediënten opgebruikt zijn.

  5. Bak de quesadilla’s op een matig vuur aan beide kanten tot de kaas mooi gesmolten is.

  6. Snij elke quesadilla in 8 puntjes en serveer onmiddellijk.

  7. Tip: veel gasten? Hou de quesadilla’s warm in de oven op 100°C terwijl je de andere bakt. Serveer ze gelijktijdig op een taartschotel in lagen, zo blijven ze langer warm.