Quesadilla met omelet, spinazie, sesam en ricotta

Quesadilla met omelet, spinazie, sesam en ricotta

Allergenen

Eieren en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Rooster de sesamzaadjes goudbruin. Roer door de ricotta. Kruid met zwarte peper en zout.

  2. Pel de sjalot en snipper fijn. Pel de look en pers fijn. Verwijder de steelaanzet van de chilipeper en verwijder de zaadjes. Snipper het vruchtvlees in fijne stukjes.

  3. Verhit wat sesamolie in een antikleefpan en roerbak de spinazie met de sjalot, look en chilipeper tot deze gaat slinken. Kruid met zout en bewaar apart.

  4. Snipper de bieslook fijn. Maak 4 omeletten van telkens 2 eieren. Roer hiervoor 2 eieren los met wat bieslook. Kruid met zwarte peper en zout.

  5. Smelt boter in een antikleefpan. Giet de eieren erin. Schraap de omelet met een spatel lichtjes enkele keren van de rand naar binnen. Verspreid ¼ van de gestoofde spinazie over ½ van de omelet. Vouw de omelet toe.

  6. Strooi wat kaas over een wrap. Schik er een omelet op en vouw toe.

  7. Rooster de quesadilla’s in een oven of toaster tot de kaas gesmolten is.

  8. Serveer met de ricotta, wat tuinkers en enkele kerstomaten.