Eieren en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de sesamzaadjes goudbruin. Roer door de ricotta. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Pel de sjalot en snipper fijn. Pel de look en pers fijn. Verwijder de steelaanzet van de chilipeper en verwijder de zaadjes. Snipper het vruchtvlees in fijne stukjes.
-
Verhit wat sesamolie in een antikleefpan en roerbak de spinazie met de sjalot, look en chilipeper tot deze gaat slinken. Kruid met zout en bewaar apart.
-
Snipper de bieslook fijn. Maak 4 omeletten van telkens 2 eieren. Roer hiervoor 2 eieren los met wat bieslook. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Smelt boter in een antikleefpan. Giet de eieren erin. Schraap de omelet met een spatel lichtjes enkele keren van de rand naar binnen. Verspreid ¼ van de gestoofde spinazie over ½ van de omelet. Vouw de omelet toe.
-
Strooi wat kaas over een wrap. Schik er een omelet op en vouw toe.
-
Rooster de quesadilla’s in een oven of toaster tot de kaas gesmolten is.
-
Serveer met de ricotta, wat tuinkers en enkele kerstomaten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven