Puree van topinamboer met vanille, hazelnootpesto en sint-jakobsvruchten
Weekdieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pesto: pel en rasp de look. Rooster de hazelnoten en doe samen met de basilicum, ½ teen geraspte look en de olijfolie in het hakmolentje en mix tot een pasta. Breng op smaak met versgemalen peper en zeezout.
-
Schil de aardperen en stoom ze gaar. Mix ze met de boter en het merg uit de vanillestok tot een gladde crème. Breng op smaak met peper en zout.
-
Bak de sint-jakobsvruchten kort aan beide zijden in geklaarde boter. Kruid met peper en zout. Steek 3 sint-jakobsvruchten op 1 stokje.
-
Schep de puree op voorverwarmde borden. Verdeel er vlokjes hazelnootpesto over en schik een prikker met kortgebakken sint-jakobsvruchten erop.
-
Werk af met wat grofgehakte hazelnoten en blaadjes basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven