Puree van banaan met kokosgelei en crumble van hazelnoten

Puree van banaan met kokosgelei en crumble van hazelnoten

Allergenen

noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Laat de hazelnoten karamelliseren in de suiker op een hoog vuur in een pan. Laat afkoelen en hak ze fijn tot een crumble.

  2. Pel de bananen en hou ½ banaan over als decoratie. Snij de rest van de bananen in stukjes. Mix met de melk tot een fijne mousse. Giet in de glaasjes.

  3. Week het gelatineblaadje in koud water. Breng de kokosmelk aan de kook. Knijp het geweekte gelatineblaadje goed uit en los op in de warme kokosmelk. Laat afkoelen tot het lauw is.

  4. Giet de lauwe kokosgelei over de bananenpuree in de glaasjes.

  5. Zet in de koelkast en laat opstijven.

  6. Werk net voor het opdienen af met een schijfje banaan en de crumble van hazelnoten.