Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan. Haal uit de pan en laat uitlekken op een beetje keukenpapier.
-
Trek de blaadjes basilicum van de steeltjes. Scheur de grotere exemplaren in stukjes.
-
Snij de tomaten doormidden, de plakjes pancetta in reepjes en de mozzarella in stukjes. Pel de uien en teentjes look. Snipper beide fijn.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Giet de pasta af.
-
Verwarm een scheut olijfolie in een kookpot. Fruit hierin de ui- en looksnippers zonder ze te laten kleuren. Voeg de pancetta toe en roerbak. Schep de tomaatjes erdoor; zorg ervoor dat ze niet plat worden.
-
Schep de pasta door het mengsel. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Schep, net voor het opdienen, de rucola, mozzarellastukjes en basilicumblaadjes erdoor.
-
Bestrooi met pijnboompitten en werk af met parmezaanschilfers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven