sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 120°C.
-
Spoel de schorseneren grondig en borstel het zand eraf.
-
Schil de wortelen en schorseneren en snij ze met de mandoline of dunschiller in fijne plakken.
-
Schik ze op een bakplaat mooi naast elkaar, niet overlappend.
-
Verwijder de stelen van de krulkool en trek de bladeren in stukjes. Schik ze op een andere bakplaat.
-
Bak krokant in 40 à 60 min, afhankelijk van de soort en dikte van de plakjes.
-
De krulkool heeft minder tijd nodig dan de wortels en schorseneren.
-
Gomasio: rooster ondertussen de sesamzaadjes enkele min in een droge koekenpan.
-
Doe in de vijzel samen met het zeezout en stamp fijn.
-
Bestrooi de chips met gomasio.Gomasio is een smaakmaker uit de Japanse keuken. Goma is Japans voor sesam en Shio is Japans voor zeezout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven