Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Los het vanillepoeder op in 4 el melk.
-
Voeg de rest van de melk en de vanillesuiker toe.
-
Breng aan de kook en laat de pudding een paar min al roerend koken en indikken.
-
Prak 8 aardbeien met een vork fijn en meng onder de pudding.
-
Verdeel de warme pudding over 4 kommetjes, bedek met plastic folie en laat afkoelen in de koelkast.
-
Doe 2 aardbeien met kandijsiroop, balsamicoazijn, water en limoensap in een mixer en mix tot een dressing.
-
Hak de Bastognekoeken grof tot een crumble.
-
Verdeel de aardbeidressing over de pudding en werk af met de crumble en een aardbei.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven