Pudding van aardbeien met aardbeidressing en crumble van speculoos

Pudding van aardbeien met aardbeidressing en crumble van speculoos

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Los het vanillepoeder op in 4 el melk.

  2. Voeg de rest van de melk en de vanillesuiker toe.

  3. Breng aan de kook en laat de pudding een paar min al roerend koken en indikken.

  4. Prak 8 aardbeien met een vork fijn en meng onder de pudding.

  5. Verdeel de warme pudding over 4 kommetjes, bedek met plastic folie en laat afkoelen in de koelkast.

  6. Doe 2 aardbeien met kandijsiroop, balsamicoazijn, water en limoensap in een mixer en mix tot een dressing.

  7. Hak de Bastognekoeken grof tot een crumble.

  8. Verdeel de aardbeidressing over de pudding en werk af met de crumble en een aardbei.