Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Vet de bakvorm goed in met boter.
-
Leg het bladerdeeg in de bakvorm en prik met een vork gaatjes in het deeg.
-
Leg het blaadje bakpapier terug op het deeg.
-
Verdeel de bakbonen over het bakpapier en bak 20 min op 200°C.
-
Verwijder de pit uit de pruimen en snij de pruimen in de lengte in 4 stukken.
-
Meng de confituur en maïzena onder de stukjes pruimen.
-
Verwijder de bakbonen van het deeg en verdeel de pruimen over het deeg.
-
Bak de taart ± 35 min verder in de oven op 200°C.
-
Haal de taart uit de oven en laat afkoelen.
-
Doe de suiker in een plastic kom en verwarm in de microgolfoven gedurende ± 10 min. Is de suiker niet heet genoeg, verwarm dan nogmaals 5 min.
-
Klop de eiwitten stijf met het snuifje zout en voeg de hete suiker beetje bij beetje bij de eiwitten. Klop tot een blinkende stevige meringue.
-
Verdeel de meringue over de taart.
-
Kleur de meringue met een brander.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven