noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de pruimen, snij in 4 en verwijder de pitten. Meng de pruimen met de lichtbruine suiker, amandelschilfers en vanillepuddingpoeder. Schik in een ingeboterde ovenschotel.
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Meng de bloem met de suiker en het amandelpoeder. Voeg bakpoeder, een snuifje zout en zure room toe en meng tot een glad deeg. Maak het deeg iets smeuïger met enkele el melk.
-
Schep met behulp van een ijsschepper bollen van het deeg op de pruimen.
-
Bak de pruimencobbler 30 min in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en serveer warm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven