Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look en snipper fijn. Snij de bladpeterselie fijn.
-
Was de tomaten en snij in kleine stukjes.
-
Kuis de boontjes. Blancheer ze beetgaar in licht gezouten water. Giet ze af en laat uitlekken.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Giet af en laat uitlekken. Hou warm.
-
Bak de spekreepjes in een droge koekenpan met antiaanbaklaag. Voeg de looksnippers en tomatenstukjes toe. Laat alles stoven en voeg de boontjes toe. Overgiet met de room, kruid met peper en zout.
-
Schep de pasta erdoor. Breng op smaak met limoensap.
-
Bestrooi met fijngesneden bladpeterselie en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven