Pretzels met gerookte zalm en roomkaas

Pretzels met gerookte zalm en roomkaas

Allergenen

Vis , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Deeg:

    meng de bloem met het zout en droge gist in de kom van de keukenrobot. Voeg de melk en het water toe. Laat kneden en doe de malse boter erbij. Laat 5 min kneden op de laagste stand. Laat het deeg 1 u rusten.

  2. Verdeel het deeg in kleine gelijke bolletjes. Rol de bolletjes uit tot worsten van 15 cm lang.

  3. Plooi de pretzels in hun vorm, laat 20 min rijzen.

  4. Verwarm de oven voor op 220°C.

  5. Kook het water met het bakpoeder. Zet op een matig vuur. Dip de pretzels 30 sec onder in het water. Bestrooi de pretzels met grof zout.

  6. Bak de pretzels 20 min in de voorverwarmde oven.

  7. Serveer de pretzels met de roomkaas en de gerookte zalm.