Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Reinig de prei en snij in ringen. Stoof de preiringen in boter. Kruid met peper en zout.
-
Bestrijk het brickdeeg met boter; leg 3 vellen deeg per vorm op elkaar.
-
Klop de eieren los en meng de roomkaas en 200 gr van de verbrokkelde Shropshire erdoor.
-
Verdeel de prei over de vormen. Schep het kaas-eimengsel erover.
-
Verbrokkel de rest van de kaas over de vulling en bestrooi met de amandelen. Bak in 20 minuten goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven.
-
Lekker met een salade van waterkers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven