Schaaldieren , Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de eieren 5 min en koel onmiddellijk af in ijswater.
-
Zet een pot met gezouten water op het vuur.
-
Boen intussen de aardappelen schoon, snij ze in grove stukken en kook ze met schil gaar in het water.
-
Snipper de bieslook fijn.
-
Snij de tomaatjes doormidden en schep ½ van de bieslook erdoor. Besprenkel met een scheutje olijfolie en witte wijnazijn. Kruid met peper en zout.
-
Giet de aardappelen af, pel ze en stamp tot puree samen met de zure room. Schep de prei en ½ van de bieslook erdoor. Kruid met nootmuskaat, versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Verdeel over voorverwarmde borden. Schik de eitjes erop en strooi de garnalen erover. Kruid met versgemalen peper.
-
Serveer met de salade van kerstomaatjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven