Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen, snij in stukken. Kook ze gaar in water met zout. Giet af, laat uitdampen en hou warm.
-
Snij het witte gedeelte van de prei in ringen. Spoel grondig en laat ze uitlekken. Stoof ze aan in boter op een laag vuur onder deksel. Kruid met versgemalen peper en zeezout.
-
Bak de worsten goudbruin en gaar in boter.
-
Stamp de aardappelen tot puree. Meng de opgewarmde melk, de karnemelk en 100 gr boter er door. Breng op smaak met zout, peper en mosterd.
-
Schep de prei door de puree en serveer samen met de worst. Nappeer met braadjus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven