Preispaghetti, sint-jakobsvruchten en champagnesaus
Selder , Vis , Melk , Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de preistengel en snij het witte en lichtgroene deel in de lengte in dunne repen.
-
Snipper de gele selderblaadjes fijn.
-
Saus: pel de sjalotjes en snipper fijn. Fruit ze in boter, voeg schuimwijn en visfond toe en laat tot de helft inkoken. Zeef de fond en voeg de room toe. Laat inkoken tot sausdikte en breng op smaak met versgemalen peper en zeezout.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Voeg de preilinten vlak voor het einde toe. Giet af en laat uitlekken.
-
Bak de sint-jakobsnootjes kort aan beide zijden in hete geklaarde boter, kruid met peper en zout.
-
Verdeel de preispaghetti over voorverwarmde borden. Schik er een sint-jakobsnoot op en werk af met een mespunt Griekse yoghurt en haringkaviaar.
-
Verdeel de champagnesaus over de pasta, bestrooi met seldersnippers en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven