Preipannenkoek met rivierkreeftjes en lente-ui
Schaaldieren , Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de prei en snij fijn.
-
Smelt de boter en stoof de prei erin. Kruid met peper en zout.
-
Laat de prei uitlekken en vang het vocht op. Kook de jus in, tot het vocht bijna verdampt is.
-
Voeg de prei terug toe en meng met de losgeklopte eieren en bloem.
-
Giet de melk erbij.
-
Smelt een klontje bakboter in een hete pan, bak de pannenkoeken erin en kruid met peper en zout.
-
Schik op een bord en werk af met de rivierkreeftjes, fijngesneden lente-ui en peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven