Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snipper fijn. Snij het wit van prei in ringen. Schil de aardappel en snij in stukken.
-
Verhit wat boter in een kookpot. Bak de ui glazig. Roer het wit van de prei erdoor.
-
Blus met de groentebouillon en voeg de aardappelen en kruidentuiltje toe.
-
Laat 20 min sudderen onder half deksel.
-
Verwijder het kruidentuiltje en voeg de mosterd en room toe.
-
Mix de soep fijn. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Snij de savooikool in fijne reepjes en bak zacht in wat boter. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Snipper de bieslook fijn.
-
Schep de soep in borden en werk af met hamblokjes, savooikool en bieslook.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven