Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Pel de look en snipper fijn.
-
Snij het groen van de prei, spoel het witte gedeelte schoon en snij in plakjes.
-
Smelt een flinke klont boter in een pot met gietijzeren bodem en voeg de prei toe. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Laat gaar stoven onder deksel.
-
Verwarm de melk samen met het opgevangen vocht van de prei.
-
Smelt 50 g boter in de pot en fruit de looksnippers 1 min op een zacht vuur. Roer de bloem erdoor met een garde en bak 2 min.
-
Voeg 1,5 van de warme melk toe en klop los met een garde.
-
Herhaal nog 2 keer en klop tot een gebonden saus.
-
Roer 50 g Parmezaanse kaas en 175 g ricotta erdoor. Breng op smaak met zeste van citroen, peper en zout.
-
Schep een laagje saus in een ovenschaal en bedek met lasagnebladen.
-
Bestrijk met een laagje saus en verdeel er wat prei en plakjes zalm over. Dek af met lasagnebladen.
-
Herhaal 2 keer en eindig met een laag prei en zalm.
-
Verdeel de rest van de saus, Parmezaanse kaas en ricotta erover.
-
Bak goudbruin en gaar in 40 min in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven