Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 150°C.
-
Snij de gedroogde vruchten in kleine stukjes.
-
Doe van de havermoutvlokken samen met van de bresiliennenootjes in de blender en mix fijn.
-
Smelt de boter samen met de honing en een scheutje water op een zacht vuurtje zonder te laten koken. Schep de rest van de ingrediënten erdoor. Kruid met kaneelpoeder.
-
Stort in een ovenschaal met antiaanbaklaag. Druk goed aan.
-
Zet in de voorverwarmde oven en bak in 30 minuten goudbruin en stevig.
-
Laat afkoelen en snij in repen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven