Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalot en snipper fijn. Stoof aan met de spinazie in wat hete boter. Laat uitlekken.
-
Kook de eieren hard en laat afkoelen. Verwijder de schaal en snij in twee helften.
-
Schil de aardappelen. Maak er puree van. Smaak af met peper, zout en nootmuskaat. Roer er 2 dl melk onder.
-
Snij de vis in kleine blokjes.
-
Laat 25 g boter smelten en roer de bloem eronder, laat uitdrogen in de pan. Voeg de melk toe en laat indikken tot een gladde saus. Smaak af met peper, zout en 150 g gemalen kaas.
-
Verdeel de spinazie op de bodem van de ovenschaaltjes. Leg er 2 halve gekookte eieren op.
-
Verdeel de vis erover en overgiet met de kaassaus.
-
Dek af met een laag aardappelpuree.
-
Strooi er nog wat geraspte kaas over.
-
Laat 20 min garen in de oven op 180°C.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven