Potato masala toasties
Lactose , Melk , Pindanoten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij in kleine blokjes. Kook ze net gaar, giet af en laat uitdampen.
-
Hak de chilipeper fijn. Verwarm 2 el olie in een pan en roerbak de chilipeper met komijnzaadjes. Voeg de erwtjes, kurkuma, garam masala en aardappelblokjes toe en laat doorwarmen. Breng op smaak met zout en citroensap.
-
Snij de tramezzini op maat van je croquetoaster en beboter de sneden brood aan 1 kant.
-
Schep een el vulling op de beboterde zijde en dek af met een snee brood met de beboterde kant naar boven. Druk de randen stevig aan elkaar.
-
Toast goudbruin in je voorverwarmde croque-toaster of bak ze goudbruin aan beide zijden in een pan.
-
Snij diagonaal doormidden en serveer met mangochutney.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven