Allergenen

Lactose , Melk , Pindanoten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de aardappelen en snij in kleine blokjes. Kook ze net gaar, giet af en laat uitdampen.

  2. Hak de chilipeper fijn. Verwarm 2 el olie in een pan en roerbak de chilipeper met komijnzaadjes. Voeg de erwtjes, kurkuma, garam masala en aardappelblokjes toe en laat doorwarmen. Breng op smaak met zout en citroensap.

  3. Snij de tramezzini op maat van je croquetoaster en beboter de sneden brood aan 1 kant.

  4. Schep een el vulling op de beboterde zijde en dek af met een snee brood met de beboterde kant naar boven. Druk de randen stevig aan elkaar.

  5. Toast goudbruin in je voorverwarmde croque-toaster of bak ze goudbruin aan beide zijden in een pan.

  6. Snij diagonaal doormidden en serveer met mangochutney.