Selder , Schaaldieren , Vis , Gluten , Weekdieren , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de scampi’s en gebruik de pantsers voor de bouillon.
-
Bouillon
Pel de ui en snij grof, plet de look. Snij de venkel, tomaten en wortelen in grove stukken. Dep de pantsers van de scampi’s droog.
-
Verwarm de olie in een pot en stoof de pantsers, ui, venkel en wortel aan.
-
Voeg na 10 min de look, laurierblad en tomaten toe en laat bakken. Blus met witte wijn en visfond. Overgiet met water en breng aan de kook. Laat 30 min sudderen en schuim regelmatig af.
-
Laat 20 min rusten en zeef daarna. Kruid met peper en zout.
-
Soep
Pel de ui en look en snipper alles fijn. Pluk de blaadjes van koriander en peterselie, hak fijn en hou opzij. Snij de koriandersteeltjes fijn. Hak de tomaten grof.
-
Snij de vis in hapklare stukken. Spoel de schelpen grondig.
-
Verwarm de olie in een ruime pot en stoof uien en laurierblad 5 min. Kruid met peper en zout. Voeg look en koriandersteeltjes toe en bestrooi met gerookt paprikapoeder naar smaak. Laat verder stoven tot de uien glazig zijn. Voeg tomaten toe en laat licht karamelliseren. Blus met wijn, overgiet met 1 l bouillon en laat 10 min koken.
-
Voeg de pasta toe, laat 2 min koken, proef en kruid met peper en zout.
-
Doe de vis, scampi's en schelpen erbij, laat 5 min koken en haal van het vuur.
-
Werk af met citroenzeste en de verse groene kruiden. Dien op met versgebakken zuurdesembrood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven