noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder de korsten van de twee kazen en snij in dobbelstenen.
-
Schil de aardappelen en kook gaar in licht gezouten water. Giet af en laat drogen op het vuur. Stamp fijn.
-
Roer de room en ¾ van de kaasblokjes erdoor.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Leg telkens 2 sneden spek op elkaar en vorm een kruis. Leg er in het midden een portobello op en vouw het spek dicht. Vul de portobello op met de kaaspuree en leg de overige kaasblokjes erop.
-
Zet 20 min in de voorverwarmde oven.
-
Pel de uien en snij in ringen. Rits de blaadjes van de takken tijm.
-
Verhit wat boter in een bakpan en bak de uien met de tijm glazig. Blus met de porto, voeg de suiker toe en laat inkoken tot stroop. Blus met de balsamicoazijn en kruid met zwarte peper en zout.
-
Hak de walnoten grof. Snij de peterselie fijn.
-
Werk elke portobello af met uiringen. Bestrooi met walnootpitten en bladpeterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven