Portobello met couscous, rozijnen, Morbier en noten

Portobello met couscous, rozijnen, Morbier en noten

Allergenen

Selder , Lactose , Melk , noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Breng de groentebouillon aan de kook en giet op de couscous. Laat de couscous wellen.

  2. Pel de sjalotten en look en snipper fijn. Hak de cashew-noten fijn. Was de peterselie, pluk en hak fijn.

  3. Stoof de sjalot en de look aan in boter. Voeg de rozijnen en de noten toe. Voeg de gewelde couscous toe en roer alles door elkaar. Werk de couscous af met de gehakte peterselie.

  4. Verwijder het steeltje van de portobello’s. Smeer de champignon volledig in met olie. Bestrooi de binnenkant met zout en peper.

  5. Vul de portobello op met couscous. Bedek de portobello volledig met de Morbier.

  6. Gril op de BBQ op een matig vuur.