Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Halveer de passievrucht en lepel de pitjes van 1 helft in een fijn zeefje. Duw de pitjes tegen de zeef en vang het sap op in een shaker.
-
Voeg de wodka, Passoã, het limoensap, vanillearoma en eiwit bij het passievruchtensap in de shaker.
-
Schud enkele keren en giet de cocktail in een martiniglas.
-
Garneer met een halve passievrucht.
-
Serveer er een shotje champagne bij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven