Weekdieren , Pindanoten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het varkensvlees in stukken van 3 x 3 cm.
-
Pel de look en pers fijn.
-
Meng het varkensvlees met de look, de laurier, het paprikapoeder, de tomatenpuree, ½ kl zout en een snuifje cayennepeper. Overgiet met de witte wijn, dek af en laat 2 u rusten in de koelkast.
-
Spoel de vongole 3 keer in koud water.
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes van 2 x 2 x 2 cm.
-
Zeef het vlees en laat goed uitlekken. Bewaar de marinade.
-
Frituur de aardappelblokjes gaar in een friteuse op 180°C. Laat uitlekken op keukenpapier en kruid met zout.
-
Verhit wat arachideolie in een stoofpot.
-
Laat het vlees 2 min bakken. Voeg de marinade toe en breng aan de kook.
-
Laat 2 min koken en voeg de vongole toe.
-
Dek de pot af en laat 2 min koken tot de vongole allemaal geopend zijn.
-
Kruid de stoofpot met zout en werk af met de gefrituurde aardappelblokjes.
-
Bestrooi met fijngehakte koriander en enkele takjes platte peterselie.
-
Serveer met partjes citroen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven