Gluten , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder het vet en de botten van de kip en snij het vlees in blokjes.
-
Pel en pers de look, en roer samen met de gember, soja-saus, sherry en vijfkruidenpoeder door elkaar. Doe samen met de kippenblokjes in een plastic zak en laat minstens 1 u marineren.
-
Verwarm de friteuse tot 180°C.
-
Strooi de maïzena in een diep bord en meng er pilipili door.
-
Wentel het vlees erdoor en frituur in porties goudbruin en gaar. Laat uitlekken op keukenpapier. Frituur ook de basilicumblaadjes krokant en strooi over de kip.
-
Dipsaus
Meng de sojasaus met de rijstazijn en sriracha. Serveer de kip met de dipsaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven