Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de pompoen in de lengte in 2 en verwijder de zaadjes.
-
Leg de pompoenhelften in een vuurvaste schotel en bak ± 1 u gaar in de oven op 190°C.
-
Schep 300 g pompoenpulp uit de gare pompoen.
-
Smelt de boter in een pan.
-
Bestrijk de taartvorm met een deel van de gesmolten boter en bestrooi met bloem.
-
Hak de speculaaskoekjes fijn en voeg bij de boter.
-
Meng de melk, kandijsuiker, kandijsuikersiroop en losgeklopte eieren onder de boter.
-
Spatel de pompoenpulp onder het botermengsel.
-
Voeg de zelfrijzende bloem toe en meng tot een homogeen cakebeslag.
-
Giet het cakebeslag in de taartvorm.
-
Verdeel de pecannoten over het beslag.
-
Bak de pompoenvlaai ± 40 min in de oven op 180°C.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven