Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de pompoen, aardappelen en wortels. Pel de ui en het teentje look. Snij alle groenten in stukjes.
-
Stoof de groenten aan in olijfolie in een hoge kookpot.
-
Giet de kippenbouillon erbij en kruid met peper en zout. Laat 20 min koken tot alle groenten gaar zijn.
-
Mix de soep fijn en hou warm.
-
Doe de stukjes boter bij de soep en warm op tot ze gesmolten zijn.
-
Maak van de geitenkaas mooie quenelles en leg in het midden van het bord. Verdeel er wat olijfolie met truffel over. Giet de soep erover.
-
Werk af met wat fijngesnipperde platte peterselie en gedroogde uitjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven