Pompoensoep met walnoten, pecorino en gedroogde veenbessen
noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en look en snij fijn.
-
Schil de wortel en snij in kleine stukjes.
-
Snij het vruchtvlees van de pompoen in kleine stukjes.
-
Stoof de pompoen, wortel, ui en look kort aan in 2 el boter.
-
Overgiet met de bouillon en breng aan de kook.
-
Laat 30 min koken.
-
Giet de room bij de soep en breng terug aan de kook. Laat 2 min koken.
-
Mix de soep met de staafmixer en kruid met peper en zout.
-
Hak de walnoten grof.
-
Snij met een dunschiller reepjes van de kaas.
-
Werk de soep af met de noten, gedroogde veenbessen, kaas en een paar druppels balsamicocrème.
-
Serveer de soep met het kerstboombreekbrood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven