Selder en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven op 200°C.
-
Snij de pompoen in halve manen en leg ze op een bakplaat. Giet er 2 à 3 lepels olijfolie over. Plaats gedurende 35 minuten onder de grill, of totdat het vruchtvlees zacht is.
-
Pel de sjalotten en reinig de selder. Snij de sjalotten en de selder in kleine stukjes. Stoof de stukjes aan in olijfolie.
-
Voeg de gegrilde pompoen toe en meng. Voeg 2 liter water en de bouillonblokjes toe.
-
Laat sudderen tot alles zacht is. Pureer tot een gladde massa.
-
Voeg de kokosmelk toe en kruid met peper en zout. Breng nog eventjes aan de kook.
-
Hak de noten samen met de koriander in de blender fijn.
-
Serveer de pompoensoep in kommen. Voeg 1 koffielepel notenmengsel toe.
-
Werk af met een paar druppels olijfolie en krokant gebakken toast.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven