Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de pompoen en verwijder de zaadjes. Snij het vruchtvlees in stukken. Schil de wortel en snij in stukken.
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Bak glazig in boter. Roer er 450 g pompoenblokjes en de wortel door.
-
Blus met groentebouillon en breng aan de kook met de rozemarijn.
-
Laat 2 min sudderen.
-
Verwijder de rozemarijn en mix de soep glad. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Besmeer 4 sneden toastbrood met kruidenkaas. Beleg ½ met hesp en ½ met gerookte zalm. Bedek met sneden toastbrood. Gril krokant.
-
Steek er met uitsteekvormpjes leuke figuurtjes uit.
-
Werk de soep af met wat krulpeterselie en paprikapoeder. Serveer met de croque.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven