noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan en hak ze grof.
-
Snij de pompoen doormidden en verwijder de pitten. Schik de stukken pompoen op een bakplaat. Bestrijk het vruchtvlees met olijfolie. Kruid met versgemalen zwarte peper, pilipili en zeezout.
-
Zet 50 min in de oven tot het vruchtvlees zacht is.
-
Lepel het vruchtvlees uit de schil en snij grote stukken kleiner. Doe alles in een pot, samen met een klontje boter en 5 fijngesnipperde salieblaadjes. Laat even aanstoven, voeg de room toe en mix tot puree. Breng verder op smaak met pilipili en zout. Hou warm.
-
Bak de worsten gaar in boter, haal uit de pan en hou warm.
-
Roerbak de in plakjes gesneden champignons op een hoog vuur in dezelfde pan.
-
Bak nog enkele salieblaadjes krokant in boter.
-
Verdeel de pompoenpuree, worsten en champignons over voorverwarmde borden.
-
Bestrooi met hazelnoten en salieblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven