Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hol de pompoen uit en snij in stukken.
-
Rooster het vruchtvlees gedurende 40 minuten op de warme barbecue.
-
Pel de ui en het teentje look. Snipper beide fijn. Pel de gember en rasp fijn.
-
Verhit de olijfolie in een soeppan op een middelhoog vuur. Fruit de ui, look en gember tot de ui glazig wordt.
-
Voeg de pompoen en het water toe en breng aan de kook. Verlaag de temperatuur en laat de soep 15 minuten zacht koken.
-
Doe de soep in een blender en voeg de kerrie, de kokosmelk en het limoensap toe. Pureer tot de soep glad is.
-
Serveer de soep in de uitgeholde pompoen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven