Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de pompoen en snij in grove stukken. Doe ze in een ovenschotel en rooster de pompoen gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven op 160°C. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Meng de gist en het warm water in een kom. Zet de kom op een warme plaats gedurende 10 tot 15 minuten, tot het mengsel gaat borrelen.
-
Pel de ui en snipper fijn. Meng de ui met de olijfolie, de melk, de losgeklopte de eieren, de rozemarijn, het zout en de suiker goed onder elkaar.
-
Roer de bloem, het uimengsel en het gistmengsel goed dooreen. Dek af en zet 1 uur op een warme plek tot het deeg in volume is verdubbeld.
-
Verkruimel de feta en meng samen met de uitgeknepen pompoen door het deeg.
-
Vet de bakvorm in met boter en bestrooi met bloem. Giet het deeg in de bakvorm en bak in 1 uur gaar in een voorverwarmde oven van 180°C. Check met een baknaald of het deeg gaar is (als er niets aan de naald blijft hangen, is het deeg uitgebakken).
-
Haal uit de oven en laat nog 10 minuten afkoelen alvorens het brood uit de vorm te halen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven