Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kruimelbodem
Verwarm de oven voor op 175°C (boven- en onderwarmte).
-
Roer de suiker door de bloem en kneed de boter, het merg van de vanillestok en een snuifje zout erdoor.
-
Bekleed een bakvorm met bakpapier. Duw het deeg in de bakvorm zodat het overal gelijk ligt.
-
Zet 25 à 30 min in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat wat afkoelen.
-
Vulling
Klop de eieren met de suiker, bloem, zeste van pompelmoes en 120 ml pompelmoessap tot een glad beslag.
-
Giet het beslag op de nog lauwwarme koekjesbodem. Zet 25 min in de oven. Verlaag de temperatuur na 25 min naar 160°C en laat nog 15 min bakken.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Haal de koek uit de bakvorm. Snij in 10 rechthoekige gebakjes en bestrooi met poedersuiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven